برگزاری دوره های جدید آموزشی انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران
1401-09-13فعالسازی امور كارنه تير اتاق بازرگانی، صنايع، معادن و كشاورزی بندرعباس
1401-09-13دومین نشست مشترک انجمنهای صنفی شرکتهای حملونقل بینالمللی سراسر کشور پس از پنج سال به میزبانی انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل بین المللی استان خراسان رضوی در تاریخ ۱۳ آذر ۱۴۰۱ و درمحل این انجمن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران، در این نشست که دبیر کل انجمن کشتیرانی کشتیرانی و خدمات وابسته ایران، روسا و دبیران انجمن های استانهای شمالغرب، آذربایجان غربی، اردبیل، گلستان، سیستان و بلوچستان و اعضای هیئت مدیره انجمن خراسان رضوی حضور داشتند، موضوعات احیای دبیرخانه مشترک انجمنهای صنفی حملونقل بین المللی استانها برای پیگیری مطالبات مشترک ملی و همچنین تغییر مفاد آییننامه طرح تضمینی بیمه مطرح گردید و شرکتکنندگان پیشنهادات و نظرات خود را ارائه کردند.
در ابتدای این نشست «احمد زمانیان» رییس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های حملونقل بینالمللی خراسان رضوی ضمن خوشامدگویی به حاضران اظهار کرد: در آذرماه سال ۱۳۹۶، جلسه مشابهی با حضور نمایندگان انجمنهای استان ها برگزار کردیم. هدف آن جلسه انجام اقداماتی در راستای منافع اعضا بود و بیانیهای نیز در خصوص تصمیمات جلسه مذکور تنظیم گردید و قرار شد تا به صورت فصلی این جلسات برگزار شود و دبیرخانه مشترکی نیز این موضوع را پیگیری کند.
زمانیان افزود: متاسفانه پس از یکی دو ماه به دلیل مسائلی که در انجمن ایران رخ داد مفاد این بیانیه به محاق فراموشی سپرده شد و ناگزیر بار دیگر هر تشکل استانی به تنهایی مشکلات خود را پیگیری کرد.
وی تاکید کرد: با توجه به انتخابات دوره جدید انجمن ایران و انتخاب اعضای آن تصمیم گرفته شد تا بار دیگر با برگزاری نشستی با حضور نمایندگان انجمنهای استانها و همچنین دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران در خصوص مسائلی که نیاز به اجماع است، بیانیهای تنظیم و تهیه شود و خط مشی دبیرخانه تعیین گردد.
رییس انجمن خراسان رضوی در ادامه افزود: امیدواریم با حضور ۸ تشکل از سراسر کشور برای پیگیری مسائل مشترک ملی، دبیرخانه مشترکی تشکیل تا از تشتت نظارتها جلوگیری شده و به نوعی این دبیرخانه احیا گردد.
وی با بیان اینکه هیچ یک از مفاد بیانیه قبل تحقق نیافته است، پیشنهاداتی برای افزودن به این بیانیه و تنظیم و تهیه بیانیه جدید، ارائه کرد و اظهار داشت: ضروری است که نشستهای دورهای انجمنهای کشور هر ۳ ماه یک بار به میزبانی یکی از استانها تشکیل شود.
زمانیان در خصوص آییننامه ۸۶ و ۸۹ طرح تضمینی بیمه، گفت: اگر قرار است این آییننامه تغییر یابد باید حتما نظرات تشکلها در آن لحاظ گردد. پیشنهاد میدهیم که نامه مشترکی از طریق دبیرخانه با امضای تشکلها برای بیمه مرکزی ارسال شود.
در پایان نشست یک روزه خود در مشهد مقدس بر ضرورت توجه به محور های مدیریتی و اجرایی ذیل تاکید داشته وبر توجه و لزوم حل آنها تاکید ورزیدند:
۱-همبستگی و اتحاد صنفی در راه اعتلای صنعت حمل ونقل بین المللی و ترانزیت کشور
۲- تلاش در جهت تامین و استیفای حقوق جمعی و فردی اعضاء با تاکید بر حفظ و رعایت ارزشهای معنوی و اخلاق تجاری و پیشگیری از تخلفات و قانون گریزی
۳- الزام اعضاء به رعایت قوانین و مقررات حرفه ای با مشتریان و جلوگیری از رقابت های ناسالم
۴- ارتقاء کیفی و کمی سطح خدمات و ارائه سرویس های مطمئن ،مناسب و ایمن
۵-تعامل و همکاری مستمر و فی مابین انجمن های موصوف و هم چنین همکاری باسایر تشکلهای صنفی در حوزه حمل ونقل در داخل و سایر کشور ها در جهت ارتقاء حقوق و منافع اعضاء
۷- توجه به امر آموزش برای فعالان و مدیران حمل ونقل بین المللی کشور و اطلاع از آنچه در دنیای امروز می گذرد امری واجب و اجتناب ناپذیر بوده و باید در دستور کار همه انجمن ها قرار گیرد.
۸-محل دبیر خانه مشترک بطور مستقل درانجمن ایران و به مسئولیت دبیری آقای عددیان خواهدبود.
۹- موافقت شد جلسات نشست انجمن ها بصورت هر سه ماه یکبار برگزار گردد.
۱۰- دبیر خانه موضوعات منعکس شده از سوی اعضا را پیگیری و موظف است نتیجه را به اطلاع اعضاء برساند.
۱۱- تشکیل گروه مجازی جهت انعکاس نظرات و پیشنهادات
در پایان ضمن اعلام همبستگی صنفی و حرفه ای، امضاء کنندگان این بیانیه،ابراز امیدواری کردند همه ارکان مدیریتی و تصمیم گیری کشور به نقش انجمن های صنفی و تشکلهای مردمی اقتصاد، ایمان بیاورند و لذا آمادگی خود را برای ارتقاء صنعت حمل ونقل عزیز اعلام داشتند.